Els equips sènior i les categories intermèdies començaran la temporada a partir de l’1 de setembre. L’escola, la secció d’hoquei, el touch i el futbol gaèlic la iniciaran un cop el camp estigui finalitzat.

L’inici de la nova temporada 2020-2021 està condicionat per la situació sanitària, així com per la finalització de les obres i el lliurament de el nou camp.

Pel que fa a la situació sanitària, per prevenir els riscos s’ha elaborat un Protocol de Prevenció d’obligat compliment i observació per tots els jugadors, equip tècnic i altre personal de club. Aquest protocol està elaborat en base a les recomanacions de el Consell Superior d’Esports i la Federació Espanyola de Rugbi.

I amb relació a la finalització de les obres i lliurament de camp, està previst que es produeixi durant la segona quinzena de setembre, encara que sense tenir encara una data determinada. En l’actualitat el grau d’avanç de les mateixes és molt alt: s’està col·locant la gespa sintètica i finalitzant les obres de les instal·lacions (vestidors, infermeria, gimnàs, sales de reunions, graderia i bar).

a) Inici temporada de rugbi

Tot i que encara hi ha un important grau d’incertesa sobre la data de l’inici oficial de les competicions de la temporada 2020-2021, els equips sèniors i les categories Sub18, Sub16 i Sub14 iniciaran la pretemporada a partir de l’próximo1 de setembre, en els dies i horaris següents:

  • Sènior Masculí: dilluns de 19:00 a 21:00; dimarts i dijous de 21:00 a 23:00
  • Sènior Femení: dimarts i dijous de 20:30 a 22:30
  • Sub18: dilluns de 19:00 a 21:00; dimecres i divendres de 19:30 a 21:30
  • Sub16: dilluns de 19: a 21:00; dimecres i divendres de 18:30 a 20:30
  • Sub14: dimarts i dijous 18:30-20:30

Ubicació: Al no disposar encara de les noves instal·lacions i tenir la pretemporada com a objectiu la recuperació de la forma física, on no és estrictament necessària la utilització d’una instal·lació esportiva, aquesta es desenvoluparà en espais oberts. Cada categoria rebrà en els propers dies la ubicació on donarà començament la pretemporada.

Encara la Federació Catalana de Rugbi no ha comunicat els imports de les llicències esportives per a aquesta temporada (assegurança mèdica + fitxa per competir) ni la data en la qual preveuen que estarà disponible la seva tramitació, de moment no podem informar del procediment per a la seva tramitació , encara que  esperem no sigui diferent del d’altres anys.

b) Inici temporada escola rugbi, secció hoquei, touch i futbol gaèlic

Totes elles iniciaran la temporada a les noves instal·lacions, la qual cosa està previst que succeeixi durant la segona quinzena de setembre, pendent encara de determinar la data definitiva.

Inscripcions obertes Hockey, per mes informació:

Anita Martinez ->Tel. 661591583 E-Mail: amartinezazzaro@gmail.com
Patricia Melvin -> Tel. 606 595 769 E-Mail: patymelvin@gmail.com

c) Formació en el Protocol de Prevenció.

Per garantir una correcta aplicació del Protocol de Prevenció de Contagis, s’ha convocat a tots els entrenadors i delegats de les categories que inicien la pretemporada a una formació per als dies 25 i 27 d’agost.

Previ a l’inici de la temporada per a la resta de les categories i seccions es desenvoluparà la mateixa sessió formativa per a entrenadors i delegats.